dinsdag 8 februari 2022

Dinsdag 8 Februari

 En ja hoor we zijn er nog,nog een paar dagen en dan hebben jullie geen last meer van ons.

Ik ga beginnen met een paar vragen te beantwoorden.

@Hans Rijfkogel  nee we zijn niet geëmigreerd en we komen aanstaande maandag weer naar NL.

@Gina Vermaazen we zitten nu aan het andere eind van de 192 achter het kasteel met die Shows kan even niet op de naam komen.

Zo plicht gedaan en nu gaan we weer de dag begon natuurlijk met Koffie ☕️ en zoals jullie wel begrijpen volgde er nog een hele boel.

Het ontbijt was weer super en na een rondje badkamer zijn we naar de Hobby Lobby geweest en Joke heeft er een paar leuke dingen gescoord voor haar Hobby.

We hebben daar nog even een paar andere winkels bezocht en er was ook een mooie supermarkt en we zijn daar even door heen gewandeld niks gekocht want de koelkast moet leeg.

We hielden het niet droog dus ja wat doe je dan juist de Florida Mall en die hebben we helemaal gehad niks gekocht ja toch bij Tante Annie nou die gingen er in hoor als koek.

We wilden nog Naar Disney Springs maar het begon steeds harder te regenen ☔️ dus de eerste WaWa was voor ons heerlijk een bakkie maar deze geen plakkie maar een panini ook die was Top.

We zijn toen maar richting ons huisje gegaan en hebben daar een heerlijk drankje genomen en wat zagen we toen we de keuken in kwamen hij had gejonkt de fles hoor.

We hadden nog steeds hier de koelbox staan en we waren al een paar keer aan de deur geweest maar er was niemand thuis dus deze middag hem maar voor de deur gezet.

Het Avondeten kwam weer uit de keuken van Joke en het was weer heerlijk.

We hebben nog een paar Foto’s van vandaag en die zullen we er even opknallen

Deze komt van internet hier heb ik Gerrit ingezeten

De WaWa 

Tantr Annie



Vader en Zoon


De Panini

Het avondeten

De Hotdog pretzels

Dit duurde te lang dus zijn we gegaan 


Dit is de Supermarkt



De Florida Mall 



Carlo Bakkerij
Nou we zijn weer heerlijk bijgepraat en hier gaat zo ook het licht weer uit en jullie weten het morgen nog bekend we zien wel er staan nog een paar dingen op het programma maar als het weer regent blijven we heerlijk op BED 🛏.
We zeggen tot Morgen
Joke en Gerrit 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Maandag 14 Februari en Dinsdag 15 Februari en ook nog Woensdag 16 Februari

 En ja we zijn inmiddels ruim een week thuis 🏠 en we zitten zitten alweer stiekem te kijken naar Tickets voor de volgende trip die gaat als...