maandag 7 februari 2022

Maandag 7 Februari

 Zo we zijn er weer en ook deze dag werd het weer Koffie ☕️ en nog veel meer Koffie ☕️.

We hadden gisteravond onder het Eten met Ronald,Ron,en Monique over de testen voor de terug reis we kregen heden morgen van beide een link om een afspraak te maken die van Ronald was bij de CVS en was GRatis melde Ronald,dat was wel wat voor de Groenewegjes die zijn gek op Gratis maar helaas alles was uitverkocht en we konden nergens meer terecht.

Dus zijn we overgestapt op plan B de link van Monique en ja hoor daar was nog wel plaats en was maar 89 dollar pp,Gerrit was begonnen en kreeg een e-mail dat de test was op Maandag 14 Februari en dan zitten we al in het Vliegtuig ✈️ terwijl hij had aangegeven op Zondag 13 Februari.

We zijn toen na het ontbijt en het bekende rondje badkamer maar in de Auto 🚙 gestapt en maar daar naar toe gereden we werden met open armen ontvangen nou ja niet helemaal waar hoor.

We hebben het met handen en voeten uit gelegd want hier is de voertaal Spaans geworden maar het is gelukt we kunnen nu beiden op Zondag 13 Februari getest worden en dan maar hopen op een negatieve uitslag want dan zijn Dinsdag 15 Februari weer in Nederland 🇳🇱,Joke blij die mist alles.

We zijn toe dat allemaal goed geregeld was nog naar SeaWorld gereden want Gerrit wilde nog steeds in de  ICE BREAKER we kwamen bij het naar binnen gaan Ronald nog tegen die net naar buiten kwam en hij stelde voor om even gezellig een bakkie te doen,dus hij ging weer mee naar binnen.


Na het bakkie en een gezellige babbel is ieder zijn eigen weg weer gegaan ik Gerrit heb nog voorgesteld om samen met Ronald in de ICE Breaker te gaan maar hij bedankte.

Wij zijn toen richting de ICE BREAKER gewandeld en ja hoor daar ging Gerrit ik heb er van genoten maar ik ga geen tweede keer.

We hebben op de weg naar de uitgang nog even staan genieten dij de dolfijnen 🐬 Nursery.

We zijn daarna nog even een stop gemaakt bij de WaWa wij voor de koffie en de Auto 🚙 had ook dorst.

We hebben daarna de Auto 🚙 richting ons Huisje gestuurd en we hebben de rest van de middag heerlijk bij de pool met een Ijsje 🍨 doorgebracht.

Er volgen nu nog een paar Foto’s van vandaag en jullie weten het morgen we weten het nog niet helemaal 










Daar sta ik





Zien jullie me zitten




Hij is zo lekker 

Het Ontbijt








Ja heb ik toch maar mooi gedaan

Het Avondeten

Joke bij de WaWa aan de koffie met Cake

Nou we gaan aan onze laatste week beginnen en we weten nog niet wat we allemaal gaan het zal zeker nog wel een dagje shoppen worden en Joke wil nog een keer gaan eten bij Gordon Ramsay ook wil ze nog een keer naar Hobby Lobby en ook wil ze nog naar de Board Walk en de City Walk dus we krijgen nog een drukke week 
Ik weet niet meer 
Groetjes 
Joke en Gerrit 


2 opmerkingen:

  1. Wat een gedoe toch met dat testen, hopelijk gaat alles goed voor jullie. Geniet van jullie laatste week daar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat testen is echt wel een dingetje hoor. Laatste weekje gaat echt hard. En wat gaaf dat je in de Ice Breaker bent geweest!!

    BeantwoordenVerwijderen

Maandag 14 Februari en Dinsdag 15 Februari en ook nog Woensdag 16 Februari

 En ja we zijn inmiddels ruim een week thuis 🏠 en we zitten zitten alweer stiekem te kijken naar Tickets voor de volgende trip die gaat als...