zaterdag 5 februari 2022

Zaterdag 5 Februari

 Ja ook deze dag begon zoals alle andere nou nee toch niet hij begon al vroeg om kwart over 6 was ik Gerrit er al uit en heeft toen gelijk maar de koffie gezet,ben nog even buiten gaan zitten 🪑 maar het was niet echt lekker Joke was inmiddels ook uit bed 🛌 en we hebben het samen afgehaald en in de wasmachines gestopt.

Terwijl we aan de koffie zaten even gebeld met onze Kleindochter Joanna die was jarig en we hebben op afstand voor haar gezongen.

Ze was heel blij met de taart en ze zal een stukje voor ons bewaren 
We hebben gezegd dat is lief maar dat hoeft echt niet hoor
We hebben daar na nog even met de vader en moeder gesproken en gefeliciteerd en zijn toen maar eens aan het pakken geslaagd.
Wezijn vandaag verhuisd naar het laatste adres deze trip we blijven hier nog 9 dagen en komen dan als we goed getest worden naar NL.
Alles was ingepakt en kon dus in de Auto geladen worden we hadden afgesproken dat als we om 10 uur  niet weg waren we gelijk door konden gaan naar het nieuwe huis 🏡 dus dat hebben we ook gedaan.
Om even voor tienen waren we dus op het nieuwe adres
W hebben alles weer een plekje gegeven en hebben toen nog een klein ontbijt 🍳 gegeten.
We zijn daarna voor de Boodschappen op pad gegaan en we kwamen hier achter terecht bij de WalMart maar daar zijn we gauw weer weggegaan en hebben bij de WaWa aan de overkant heerlijk 2 koffie gehaal en zijn binnen door naar huis 🏡 gereden en heerlijk op het terras me een heerlijke Cheesecake op gemaakt


We zijn toen alles  op was en we nog even met het andere kind hadden gebeld naar de Publix gereden maar we zijn ook nog even op de LBV outlet geweest en Joke heeft nog een nieuwe broek gescoord bij de Levi nog even een rondje gemaakt en toen door naar de Publix en daar hebben we weer voor een paar dagen eten 🥘 in huis gehaald ik Gerrit blijft het één heerlijke winkel vinden.
We zijn nog even bij de Walgreens een stop gemaakt en toen naar het huis 🏡 gereden even op letten de andere kant op nu Gerrit.
We hebben toch nog even buiten kunnen zitten 🪑 maar hebben binnen ons diner gebruikt.
Het was weer goed 
We zitten nu nog steeds binnen we missen alleen de krukken aan de Bar
Ik heb nog een paar Foto’s die ik er op zal zetten 
Verder weten we niet we zeggen dan ook 
TOT MORGEN 
JOKE en Gerrit 























1 opmerking:

  1. Huis ziet er goed uit. Veel plezier nog de laatste 9 dagen! Hier stormt het en regent het, dus hopelijk zonnetje voor jullie

    BeantwoordenVerwijderen

Maandag 14 Februari en Dinsdag 15 Februari en ook nog Woensdag 16 Februari

 En ja we zijn inmiddels ruim een week thuis 🏠 en we zitten zitten alweer stiekem te kijken naar Tickets voor de volgende trip die gaat als...