zaterdag 22 januari 2022

Zaterdag 22 Januari

 Ook hier gewoon voor ons een Zaterdag de boodschappen waren al in huis 🏠 gisteren al gedaan dus dat was vandaag een makkie.

Na de nodige koffie ☕️ deze keer niet op het terras want het regende een beetje 🤏 dus gewoon binnen en ook het ontbijt 🍳 werd binnen genuttigd.

Na het bekende rondje badkamer 🚽 zijn we in de Auto 🚗  gestapt en richting Winter Garden Farmersmarkt gereden bij aankomst daar na veel zoeken een parkeerplaats gevonden de parkeergarage was namelijk al vol.

Gevonden en een rondje over de markt gemaakt niks gekocht alleen gekeken zijn we nog even naar de Bierbrouwer wezen kijken vinden we altijd gezellig daar binnen,we hebben ook nog even door het bekende straatje gewandeld en ook hier niks gekocht het was te koud en te nat voor een terrasje en binnen was alles vol.

In de Auto 🚗 kwamen we een WaWa tegen dus op de rem en hier dan maar een bakkie koffie ☕️ halen.

Zo dat ging er in en door naar Winter Garden Village ook hier een heerlijke wandeling gemaakt en nog even in de wereld winkel rondgekeken en zijn toen nog even naar de LBV outlet geweest want het was nog niet goed van Joke en je mag in sommige winkels niet passen dus weer ruilen maar ze hadden hem niet meer dus geld terug.
We zijn toen naar het huisje gegaan en hebben wat te drinken genomen en zijn alvast aan het Avondeten 🍽 begonnen het kwam vanavond weer uit de Keuken van Oma Joke nou het was weer heerlijk 🤤.
We hebben na het eten nog even een rondje gemaakt op Old Town was geen Parade deze avond en er stonden ook geen Auto’s dus na het bekende straatje weer op huis aan gegaan.
We zitten nu met ons bekende drankje 🥤 en gaan zo slapen 🛌.
Morgen we weten het nog niet maar we houden jullie op de hoogte 
Nu volgen er nog een paar Foto’s 



























TOT MORGEN 
JOKE en GERRIT 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Maandag 14 Februari en Dinsdag 15 Februari en ook nog Woensdag 16 Februari

 En ja we zijn inmiddels ruim een week thuis 🏠 en we zitten zitten alweer stiekem te kijken naar Tickets voor de volgende trip die gaat als...