zondag 23 januari 2022

Zondag 23 Januari

 Zo hoera we zijn er weer en ja we zijn op de helft nu nog de andere helft.

En ja wat moet je van vandaag zeggen het is hier ook Zondag dus na de nodige kopjes koffie ☕️ en heerlijk Zondags Ontbijt en na de de e-mail te hebben doorgenomen zat er een bij van Tampa Outlet en een paar leuke coupons dus een rondje badkamer ๐Ÿงผ en hop in de Auto ๐Ÿš™ naar Tampa en nou we dachten dat zal wel meevallen op Zondag maar helaas ook vandaag gewoon File op de 4.

We zijn er gekomen maar niet binnen de tijd die Google Maps had gezegd.

We hadden wel al heel snel een parkeerplaats en zijn aan de winkels begonnen en ja hoor die Coupons kreeg Gerrit niet te voorschijn op zijn IPhone dus even naar het management en je gelooft het niet geopend van maandag tot Vrijdag van 11uur tot 5 uur.

Dus helaas geen coupons maar we konden toch ook niks naar onze zin vinden alleen Joke ging met een tasje naar huis ๐Ÿก.

We hebben toen nog even een bakkie genomen bij de Starbucks met een heerlijk plakje Lemon ICE Cake ๐Ÿฐ,we hebben de auto ๐Ÿš™ weer gepakt en zijn toen richting het huisje gegaan en onder weg zeiden we al we eten vanavond maar weer thuis want de AOW is nog niet gestort.

Nou Joke heeft er weer heerlijk wat van gemaakt het smaakte naar meer 

Morgen we weten het nog niet helemaal maar we houden jullie op de hoogte 

Ik doe er nog een paar Foto’s voor jullie bij het zijn er vandaag niet veel maar ze komen uit een goed hart ๐Ÿ’– 

Groetjes uit een Fris Orlando

Joke en Gerrit 













Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Maandag 14 Februari en Dinsdag 15 Februari en ook nog Woensdag 16 Februari

 En ja we zijn inmiddels ruim een week thuis ๐Ÿ  en we zitten zitten alweer stiekem te kijken naar Tickets voor de volgende trip die gaat als...